Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

H Loreena Mc Kennitt Στα Τέλη Ιουνίου στη Χώρα Μας


Τελικώς θα πραγματοποιηθούν οι τρεις προγραμματισμένες συναυλίες που δεν έγιναν στις αρχές του μήνα της τραγουδίστριας Loreena Mc Kennitt , ολοκληρώνοντας την μεσογειακή της περιοδεία .

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις 27 Ιουνίου Στο Αρχαίο Ωδείο Πάτρας , 28 Ιουνίου στη μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη και 29 Ιουνίου στο θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στην Αθήνα .

Η επίσημη ανακοίνωσή της Loreena Mc Kennitt :

Οι τρεις συναυλίες της Loreena McKennitt στην Eλλάδα επαναπρογραμματίστηκαν, όπως ανακοίνωσε η τραγουδίστρια σήμερα. Η περιοδεία, η οποία θα ξεκινούσε από το Fez του Μαρόκου, θα ξεκινήσει τελικά από την Τουρκία, με μια μεγάλη συναυλία στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο 13 Ιουνίου - και οι ελληνικές συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της περιοδείας.

Οι νέες ημερομηνίες για τις ελληνικές εμφανίσεις είναι τώρα οι εξής : 27 Ιουνίου στο Αρχαίο Ωδείο στην Πάτρα, 28 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη και στις 29 Ιουνίου στο θέατρο Βράχων στην Αθήνα.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων δεν χρειάζεται να αλλάξουν τα εισιτήρια τους. Τα εισιτήρια, τα οποία έχουν προπωληθεί για τις πρώτες ημερομηνίες , θα ισχύσουν κανονικά και για τις νέες. Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια για τις τρεις συναυλίες και θα τεθούν προς πώληση την Τρίτη 9 Ιουνίου.

Η ασθένεια της μητέρας της κας McKennitt έφερε κάποια αναστάτωση στην πολυαναμενόμενη περιοδεία της και είχε σαν αποτέλεσμα την ακύρωση της εμφάνισης της στο φεστιβάλ World Sacred Music στο Fez του Μαρόκου.

Τιμή εισιτηρίου: 45 Ευρώ προπώληση & 50 Ευρώ στο Ταμείο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου