Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Η Joss Stone στην Αθήνα


H Joss Stone: H νεότερη ντίβα της σόουλ επιτέλους στην Αθήνα!

Δευτέρα 29 Ιουνίου στο Θέατρο Παλλάς

Η Joss Stone, μία από τις πιο χαρισματικές (και νεαρότερες) φωνές στις soul έρχεται στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία στις 29 Ιουνίου στο Θέατρο Παλλάς. Όσοι τυχεροί προμηθευτούν τα “μαγικά χαρτάκια” θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την μαγευτική φωνή της 22χρονής Αγγλίδας να μας γαληνεύει με επιτυχίες όπως "Spoiled", “LOVE”, "You Had Me" και την εκπληκτική διασκευή της στο “Fell in love with a girl” των White Stripes.

Γεννημένη στα τέλη τις δεκαετίας του '80, η νεαρή Joss ερωτεύτηκε την φωνή της Aretha Franklin και μέσα από αυτήν μυήθηκε από μικρή στη soul και την R'N'B και σε ηλικία μόλις 14 ετών εμφανίστηκε στην Βρετανική τηλεόραση τραγουδώντας το "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman" της μεγάλης ντίβας και καταλήγοντας να κερδίζει τον διαγωνισμό τραγουδιού στον οποίο εμφανίστηκε. Το 2002 φτάνει στην Νέα Υόρκη, για audition, καταπλήσσει τα στελέχη της δισκογραφικής οι οποίοι της προτείνουν αμέσως συμβόλαιο. Το 2003 κυκλοφορεί το ντεμπούτο της με τίτλο 'The Soul Sessions' το οποίο γίνεται τριπλά πλατινένιο στην γενέτειρα της και χρυσό στις Η.Π.Α.

Ακολούθησε το “Mind, Body & Soul” το 2004, το πρώτο της άλμπουμ με δικές τις συνθέσεις, το οποίο έγινε επίσης τριπλά πλατινένιο στην Μεγ. Βρετανία και πλατινένιο σε Αμερική και Ευρώπη, ενώ με αυτό κατέκτησε την κορυφή των Βρετανικών chart και έγινε η νεαρότερη γυναίκα σε αυτή την θέση. Εκείνη τη χρονιά προτάθηκε για τρία Grammy και τρία Brit Awards κερδίζοντας τελικά αυτά της Καλύτερης Βρετανίδας Solo Καλλιτέχνιδας και του Καλύτερου Urban Act.
Τρία χρόνια αργότερα, κυκλοφορεί το “Introducing Joss Stone” το οποίο στη χώρα μας έφτασε στο νούμερο 5 των charts της IFPI ενώ μπήκε κατευθείαν στο νούμερο 2 στα charts του Billboard κάνοντας την την νεότερη Βρετανίδα καλλιτέχνιδα με την υψηλότερη είσοδο στο συγκεκριμένο chart.

Την συναυλία ανοίγει η σαγηνευτική Sugahspank! μαζί με τους The Swing Shoes, με τις μοναδικές gypsy jazz μελωδίες τους.

Σημεία προπώλησης είναι τα Public (Πλ. Συντάγματος), τα καταστήματα FNAC (Τhe Mall & Γλυφάδα), τα ταμεία του Θεάτρου Παλλάς (Βουκουρεστίου 5, Αθήνα), στο τηλεφωνικό κέντρο 210-8108181 και ηλεκτρονικά στο www.ellthea.gr με χρέωση πιστωτικής κάρτας.
Τιμή εισιτηρίου: 70€ & 50€

Ώρα έναρξης: 21.00

Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου