Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Υπο Κράτηση Ο Κιθαρίστας Των Kataklysm


Ο κιθαρίστας Jean-Francois Dagenais της καναδικής death metal μπάντας Kataklysm τέθηκε υπό κράτηση προχτές από ομοσπονδιακούς πράκτορες.

Η μπάντα, μετά από κάποια επιτυχημένα shows στην Ρωσία βρισκόταν στο αεροδρόμιο της Washington D.C. για να αλλάξει αεροπλάνο και να μεταβεί στο Σικάγο όταν συνέβη το γεγονός. Ο τραγουδιστής Maurizio Iacono αναφέρει: “όπως περιμέναμε στην ουρά με τις βαλίτσες μας, κάποιοι τύποι με στολές, άρπαξαν τον J-F και τον απομάκρυναν μαζί με τις βαλίτσες του. Υποθέσαμε ότι θα ήταν κάποιο είδος ελέγχου.”

Η μπάντα αφού διαπίστωσε ότι η ώρα πέρναγε επικίνδυνα και δεν υπήρχε κανένα ίχνος του J-F άρχισε να ρωτάει και να τον ψάχνει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τελικά την επόμενη μέρα στο αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγο κατάφεραν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Να τι είχε συμβεί:

Ο J-F βρισκόταν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο με μόνο μια καρέκλα και ένα τραπέζι για 5 ώρες μέχρι τελικά να του μιλήσουν οι ομοσπονδιακοί και να του ανακοινώσουν ότι καταζητείτο διεθνώς και από την Αμερικανική κυβέρνηση! “ Αυτό είναι απλά γελοίο” τονίζει ο Maurizio “καθώς ο J-F είναι από τους πιο προσγειωμένους και καλούς ανθρώπους που θα μπορούσες να γνωρίσεις. Μετά από πολλές ώρες όπου αρνιόταν τα πάντα, η Interpol έστειλε μια φωτογραφία που δεν ταίριαζε με την δικιά του. Αυτό που είχε συμβεί ήταν ότι υπήρχε και άλλος Jean-Francois Dagenais που βρισκόταν στην λίστα με τους πλέον καταζητούμενους του FBI και πίστεψαν ότι τον είχαν πιάσει! Του ζήτησαν μια απλή συγνώμη και γύρισε στο Σικάγο. Στο τέλος όλοι τελικά γελάσαμε! Περιμέναμε να συμβεί κάτι τέτοιο στην Ρωσία ας πούμε και συνέβη εδώ στο σπίτι μας!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου