Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2009

To MTV σε αναζήτηση του νέου Metal VJ του Greek Headbangers Ball


The Metal Hunt Project.gr

Αναζητάμε «νέο αίμα»! Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να βρούμε αυτό που ψάχνουμε τον ιδανικό παρουσιαστή για το ελληνικό «Headbangers Ball» To κυνήγι ξεκινάει και δίνουμε ραντεβού με τους επίδοξους παρουσιαστές στο Terra Vibe Park!

Αν είσαι γνήσιος οπαδός της metal μουσικής μπες στο www.themetalhuntproject.gr, ζήσε την εμπειρία του Metal Hunt Project και συνάντησε το MTV Search στο Terra Vibe Park στις 29 & 30 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του Rockwave Festival. Οι «κυνηγοί» του MTV Search δίνουν ραντεβού με τους επίδοξους παρουσιαστές στο stand του MTV για να αναδείξουν τον πιο «metal» VJ, ο οποίος θα παρουσιάσει την ελληνική εκδοχή του «Headbangers Ball».

Το MTV Search ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι και μέσα από την περιοδεία που έκανε σε διάφορα σημεία της Αθήνας και της περιφέρειας ανέδειξε τα πρώτα πρόσωπα του MTV, τον Άλεξ & τη Ναυσικά. Πρόσφατα στη λίστα των VJs προστέθηκε και η Νίκη, η οποία επίσης αναδείχθηκε από το MTV Search και τη γνωρίσαμε μέσω του MTV Pulse που αποτελεί τον πιο πρωτότυπο και ενημερωμένο τηλεοπτικό οδηγό πόλης.

Επισκεφθείτε το stand του MTV στο Rockwave Festival στις 29 & 30 Ιουνίου και rock it on camera για μια θέση στην πιο «metal» εκπομπή που έγινε ποτέ!

Το Metal Hunt Project πραγματοποιείται με την υποστήριξη των Rock Hard magazine, Rockwave Festival και Terra Vibe park.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου