Σάββατο, 4 Ιουλίου 2009

Πουλάνε οι Dream Theater

Σε μεγάλη εμπορική επιτυχία έχει αναδειχτεί το νέο άλμπουμ των Dream Theater με τίτλο "Black Clouds & Silver Linings", σκαρφαλώνοντας στο Νο.6 του Billboard Top 200 . Ο δίσκος που κυκλοφόρησε στις 23 Ιουνίου, πούλησε την πρώτη εβδομάδα 40.000 αντίτυπα .

Αυτή είναι η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία των Dream Theater , μετά από 25 χρόνια στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Children of Bodom Cover Album

Στην κυκλοφορία ενός άλμπουμ με διασκευές προχωράει ο Alexi Laiho και η παρέα του . Το άλμπουμ θα βγει σε τρις εκδόσεις, αναλόγως την περιοχή του πλανήτη που θα εκδοθεί .

Οι εκδόσεις θα περιέχουν τα εξής κομμάτια :


01 "Lookin' Out My Back Door" (Creedence Clearwater Revival)
02 "Hell Is For Children" (Pat Benatar)*
03 "Somebody Put Something In My Drink" (Ramones)
04 "Mass Hypnosis" (Sepultura)
05 "Don´t Stop At The Top" (Scorpions)
06 "Silent Scream" (Slayer)
07 "She Is Beautiful" (Andrew W.K.)
08 "Just Dropped In (To See What Condition My Condition Was In)" (Kenny Rogers)
09 "Bed Of Nails" (Alice Cooper)
10 "Hellion" (W.A.S.P.)
11 "Aces High" (Iron Maiden)
12 "Rebel Yell" (Billy Idol)
13 "No Commands" (Stone)
14 "Antisocial" (Trust/Anthrax)
15 "Talk Dirty To Me" (Poison)
16 "War Inside My Head" (Suicidal Tendencies)
17 "Ooops!… I Did It Again" (Britney Spears)


01 "Lookin' Out My Back Door" (Creedence Clearwater Revival)
02 "Hell Is For Children" (Pat Benatar)
03 "Somebody Put Something In My Drink" (Ramones)
04 "Mass Hypnosis" (Sepultura)
05 "Don´t Stop At The Top" (Scorpions)
06 "Just Dropped In (To See What Condition My Condition Was In)" (Kenny Rogers)
07 "Hellion" (W.A.S.P.)
08 "Aces High" (Iron Maiden)
09 "Rebel Yell" (Billy Idol)
10 "No Commands" (Stone)
11 "Antisocial" (Trust/Anthrax)
12 "Talk Dirty To Me" (Poison)
13 "Ghost Riders In The Sky" (Stan Jones)
14 "War Inside My Head" (Suicidal Tendencies)
15 "Ooops!… I Did It Again" (Britney Spears)


01 "Lookin' Out My Back Door" (Creedence Clearwater Revival)
02 "Hell Is For Children" (Pat Benatar)
03 "Somebody Put Something In My Drink" (Ramones)
04 "Don´t Stop At The Top" (Scorpions)
05 "Silent Scream" (Slayer)
06 "She Is Beautiful" (Andrew W.K.)
07 "Just Dropped In (To See What Condition My Condition Was In)" (Kenny Rogers)
08 "Bed Of Nails" (Alice Cooper)
09 "Aces High" (Iron Maiden)
10 "Antisocial" (Trust/Anthrax)
11 "Talk Dirty To Me" (Poison)
12 "Ghost Riders In The Sky" (Stan Jones)
13 "War Inside My Head" (Suicidal Tendencies)
14 "Ooops!… I Did It Again" (Britney Spears)

Λεπτομέρειες για το Νέο Άλμπουμ των Ensiferum

Οι Ensiferum ανακοίνωσαν τις πρώτες λεπτομέρειες για την καινούργια τους δισκογραφική δουλειά. Το άλμπουμ θα ονομάζεται "From Afar" και θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου. Παραγωγός του είναι ο Tero Kinnunen, που έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως Nightwish και Amorphis .

"From Afar" tracklist:

01. By the Dividing Stream
02. From Afar
03. Twilight Tavern
04. Heathen Throne
05. Elusive Reaches
06. Stone Cold Metal
07. Smoking Ruins
08. Tumman Virran Taa
09. The Longest Journey (Heathen Throne Part II)
10. Vandraren (Nordman cover) (available only on the limited edition version)

Kerry King : " Ηχογραφήσαμε γρηγορότερα απ' ότι συνήθως"

Με αυτή του τη δήλωση ο κιθαρίστας των Slayer, αναφέρεται στην επερχόμενη κυκλοφορία των Thrash θρύλων "World Painted Blood".

"Είχαμε ένα χρονικό περιθώριο που δεν μπορούσαμε να ξεπεράσουμε, και έπρεπε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε . Ηχογραφήσαμε γρηγορότερα τα κομμάτια απ' ότι κάνουμε συνήθως . Πιστεύω τα κομμάτια έχουν ένα 80's retro , σαν το υλικό που φτιάχναμε στο garage του Tom Araya " είπε.

Lacuna Coil New Video

"I Like It" ονομάζεται το νέο video clip των Ιταλών, που προέρχεται από την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο "Shallow Life", που κυκλοφόρησε στις 21 Απριλίου . Το clip σκηνοθέτησε ο Kevin Custer, που έχει συνεργαστεί με μπάντες όπως οι Kingdom Of Sorrow, Testament, Dope, Madball και Overkill.

"I Like It" Video Clip

Μπαίνουν στο Στούντιο οι Dark Tranquillity

Με ανακοίνωση τους οι DT μας ενημέρωσαν για τα μελλοντικά τους σχέδια . Οι Σουηδοί είπαν πως τον Σεπτέμβριο θα μπουν στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέους τους υλικού, που θα είναι στα γνώριμα μονοπάτια του ήχου τους , και ευελπιστούν το άλμπουμ να είναι έτοιμο μέχρι τις αρχές του 2010 . Θα περιέχει 10 κομμάτια, με τίτλους όπως έχουν οριστεί αυτή τη στιγμή να είναι 'I Am The Void', 'Zero Distance', 'The Burden Of Love Alive', 'Archangelsk' και 'Memories In Reverse' .

Η ανακοίνωση :

"Time to let you in on the plans for our upcoming ninth (or tenth, depending on how you count) full-length album. The as-yet-untitled beast will be recorded in September and October and released in early 2010 through Century Media Records.

"We'll keep the recording setup completely in-house this time. Drums will be tracked in Daniel Antonsson's [bass] studio, while the remaining instruments will be immortalized in Martin Brändström's [electronics] newly renovated Rogue music facilities. The mixing duties will once again be handled by Tue Madsen in his Antfarm studio in Denmark.

"As for the music itself, it's a bit too early to delve into details, but the material feels diverse and fresh and covers all the facets of the DARK TRANQUILLITY sound. Those who are familiar with our songwriting process know that we always keep re-arranging and experimenting with the material until the recording starts, and while we currently have the basic foundations for around 10 songs, many things are still open. The final result is likely to surprise ourselves as well as you people.

"Some tentative song titles are 'I Am The Void', 'Zero Distance', 'The Burden Of Love Alive', 'Archangelsk' and 'Memories In Reverse', though these are subject to change as usual."

3 Inches Of Blood: 'Here Waits Thy Doom' Artwork

Οι Καναδοί metaller's μας αποκάλυψαν το artwork της νέας τους δουλειάς με τίτλο 'Here Waits Thy Doom' . Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει 31 Αυγούστου στην Ευρώπη, ενώ ημερομηνία για την Αμερική έχει οριστεί η 8η Σεπτεμβρίου. Το 'Here Waits Thy Doom' θα περιέχει 11 κομμάτια και 3 διασκευές.

"Here Waits Thy Doom" track listing:

01. Battles and Brotherhood
02. Rock In Hell
03. Silent Killer
04. Fierce Defender
05. Preachers Daughter
06. Call of the Hammer
07. Snake Fighter
08. At the Foot of the Great Glacier
09. All of them Witches
10. 12:34
11. Execution Tank


13. Cities on Flame (BLUE ÖYSTER CULT)
14. Daytona (ZEKE)

Artwork :